Avís legal

Aquesta web, amb adreça DNS www.pessebrescat.cat, és propietat de la Federació Catalana de Pessebristes, amb domicili social al carrer dels Lledó 11 de Barcelona.

Queda permesa la reproducció, còpia, ús, distribució, comunicació pública o qualsevol altra activitat que es pugui fer amb el contingut d'aquesta pàgina web si es fa referència a la font i s'inclou un enllaç a l'original en el cas de fer-ho en una altra web, sempre que sigui amb finalitats no comercials ni lucratives.

La responsabilitat de l'ús de la informació continguda en aquesta pàgina web és de l'usuari.

La Federació Catalana de Pessebristes es reserva el dret d'actualitzar els continguts de la pàgina web i eliminar-los, com també de limitar i impedir-hi l'accés, ja sigui temporalment o definitiva, sense notificació prèvia.

La Federació Catalana de Pessebristes rebutja qualsevol responsabilitat sobre els continguts dels enllaços a altres webs publicats en aquesta pàgina web.

Informació sobre les galetes

Aquesta pàgina web utilitza Google Analytics, un servei prestat per Google Inc., per ajudar a analitzar com els visitants utilitzen aquest lloc. Google Analytics utilitza galetes ("cookies"), que són petits arxius de text ubicats a l'ordinador del visitant, per recopilar informació de registre estàndard d'Internet i la informació de comportament dels visitants en un formulari anònim.

La informació anònima generada per les galetes de Google Analytics sobre l'ús del visitant d'aquest lloc web (incloent la seva adreça IP) es transmet a Google. Aquesta informació es processa per elaborar informes estadístics sobre l'activitat del lloc web només per a la Federació Catalana de Pessebristes, que considera esencial aquest servei per tal d'avaluar-ne l'ús que en fan els visitants, optimitzar el contingut i satisfer millor les seves necessitats.

Google no associarà la seva adreça IP amb cap altra dada de què disposi Google.

Galetes usades per Google Analytics

Nom Ús Persistència
__utma S'utilitza per distingir als usuaris i sessions. La galeta es crea si no existeix quan la biblioteca javascript s'executa. La galeta s'actualitza cada vegada que les dades s'envien a Google Analytics. 2 anys
__utmb S'utilitza per determinar noves sessions / visites. La galeta es crea si no existeix quan la biblioteca javascript s'executa. La galeta s'actualitza cada vegada que les dades s'envien a Google Analytics. 30 minuts
__utmc No s'utilitza en ga.js. Indicador per a la interoperabilitat amb urchin.js. Històricament, aquesta galeta operava en conjunt amb la __ utmb per determinar si l'usuari estava en una nova sessió / visita. Sessió del navegador
__utmz Emmagatzema la font de trànsit que explica com l'usuari ha arribat a la pàgina. La galeta es crea quan la biblioteca javascript s'executa i s'actualitza cada vegada que les dades s'envien a Google Analytics. 6 mesos

També utilitzem una galeta pròpia (Anomenada ElCarret) per tal de guardar la informació del contingut del carret de la compra a la botiga. Aquesta galeta s'esborra automàticament quan tanca la sessió del navegador.

Pot deshabilitar l'acceptació de galetes en el seu navegador i continuar navegant per la nostra web, però no podrà utilitzar el servei de botiga.

Informació sobre com bloquejar o eliminar les galetes

Chrome Firefox Internet Explorer Safari Opera

Privadesa

Cap informació d'identificació personal es recopila sobre el visitant si no és que ens la faciliti de forma explícita omplint un formulari en aquest lloc web. Així que si necessitem la seva informació personal (per exemple, al comprar a la botiga) li demanarem, i vostè tindrà l'opció de proporcionar-la o no. Aquesta informació personal no es guarda en cap galeta.

Mai enllaçarem, o tractarem de vincular, una adreça IP amb la identitat de l'usuari de l'ordinador.

La Federació Catalana de Pessebristes no conservarà cap tipus d'informació relativa als seus comunicants que no sigui estrictament necessària per tal de poder atendre, si es dóna el cas, les seves comunicacions.

La Federació Catalana de Pessebristes rebutja qualsevol responsabilitat sobre les dades identificatives de l'usuari que puguin enregistrar altres webs enllaçades en aquesta pàgina web.