25è Aniversari. Calçotada popular a la Conca de Barberà

El proper dissabte 29 de gener hem organitzat, dins els actes de celebració del 25è Aniversari de la Federació, una jornada a Montblanc en la que a part de la Calçotada, preparada per la Cuina de l’Araceli, podrem gaudir d’unes activitats que creiem prou interessants per tal de merèixer l’interès de tota la comunitat pessebrista.

Visita guiada pel Centre Històric, amb Ruta Pessebrística; Preinauguració del Museu del Pessebre de Catalunya de Montblanc. Escola taller del pessebrisme; Homenatge als escultors-figuraires internacionals de Barcelona germans Castells i al mestre artesà-pessebrista universal de Sant Joan Despí, Sr. Joan Mestres i Baixas; Reproducció de l’antic Pessebre de les Germanes Clarisses de la Serra de Montblanc amb figures de roba confeccionades a mitjans del segle XX; visita al celler Cooperativa de Viticultors de Montblanc… entre d’altres.

Informació i inscripcions

DESCÀRREGA VEURE
Federeu-vos!
Utilitzem cookies per assegurar-nos brindar la millor experiència en el nostre lloc web. Si continues navegant, assumirem que estàs d`acord.    Més informació
Privacidad