25è aniversari. Exposició Figures de Pessebre – Grans Mestres Catalans

El proper 12 de desembre a les 12 del migdia (12.12 a les 12) tindrà lloc la inauguració de l’exposició Figures de Pessebre. Grans Mestres Catalans al Museu Etnològic de Barcelona*.

Aquesta magna exposició pretén ser una mostra significativa de l’obra dels grans noms del nostre país que han deixat una empremta important en el terreny de les figures de pessebre.

El llegat d’autors històrics com Ramon Amadeu, Domènec Talarn, Josep M. Brull, Damià Campeny, Lambert Escaler, Marià Rubió, Joan Roig,.. i d’altres més recents en la nostra memòria però no menys importants com Manel Muns, Lluís Carratalà, Martí Castells, Daniel José, Josep Traité i d’altres podrà ser revisat en conjunt per primera vegada.

Volem aprofitar per agrair la generosa col·laboració del Museu així com la d’entitats pessebristes i col·leccions de particulars gràcies als quals s’ha pogut reunir tot el material exposat, sense els quals, per tant, aquesta exposició no hagués estat possible.

Us encoratgem doncs a no perdre-us aquest esdeveniment únic que de ben segur no deixarà ningú indiferent. L’exposició es clourà per la Candelera.

* Museu Etnològic de Barcelona. Passeig de Santa Madrona 16-22. Parc de Montjuïc.

Federeu-vos!
Utilitzem cookies per assegurar-nos brindar la millor experiència en el nostre lloc web. Si continues navegant, assumirem que estàs d`acord.    Més informació
Privacidad