44a Trobada de Pessebristes de Catalunya i Balears. Mont-ras (Baix Empordà)

El Baix Empordà va acollir ahir la 44a Trobada de pessebristes de Catalunya i Balears. La jornada que va començar amb pluja i, mica en mica, es va anar arreglant metereològicament parlant, en la resta d’aspectes va funcionar com un rellotge.

La Trobada ja havia en realitat començat el dia abans, dissabte a la tarda, amb una taula rodona sobre la situació del pessebrisme i els reptes que se li plantegen. En acabar, es presentà el llibre Recull de 100 anys de pessebrisme del Baix Empordà, que podeu adquirir a la nostra botiga.

Diumenge, després d’esmorzar sota cobert, a les 10 del matí els Presidents de totes les entitats assistents es varen desplaçar a l’Ajuntament on va tenir lloc l’acte protocol·lari de benvinguda per part de l’Alcalde de Mont-ras i altres autoritats a la Sala de Plens del Consistori. Al mateix temps, s’obria l’exposició de l’associació local per a la resta de pessebristes.

Tot seguit el grup -força nombrós- de participants es van dividir per realitzar dues excursions igualment atractives, l’una al Museu del suro a Palafrugell i l’altra al Museu de la Pesca, a Palamós.

El sol ja lluïa del tot quan vàrem retornar per celebrar el dinar al Pavelló de Mont-ras que va acabar amb una cantada d’havaneres a càrrec del conegut grup Port Bo.

Després dels recordatoris, traspàs del Fanalet a l’entitat que organitzarà la Trobada l’any vinent, en aquest cas, Olot.

Federeu-vos!
Utilitzem cookies per assegurar-nos brindar la millor experiència en el nostre lloc web. Si continues navegant, assumirem que estàs d`acord.    Més informació
Privacidad