46a Trobada de Pessebristes de Catalunya i les Illes Balears

La 46a Trobada anual de Pessebristes de Catalunya i les Illes Balears, que es va celebrar diumenge 1 d’octubre, va esdevenir no només l’acte inaugural de la campanya de pessebrista, sinó també una gran celebració de la cultura popular, que va acollir diverses actuacions de grups de Castellterçol, poble on es va dur a terme.

Gràcies a la col·laboració de l’Ajuntament de la població, es va gaudir d’una jornada festiva que és el tret d’inici de la temporada pessebrista. Així doncs, després de la recollida de credencials, els membres de trenta-cinc associacions de pessebristes de Catalunya i les Illes Balears van visitar l’exposició de pessebristes a la seu de l’Agrupació Pessebrista de Castellterçol, una altra mostra a l’Espai Franc i una visita al pessebre de l’església. A més, els participants van poder visitar el Museu Casa Prat de la Riba i assistir a les 12h, a la missa de l’Església Parroquial amb cants de l’Escolania i la Coral de Castellterçol. Passat el migdia la plaça de l’Ajuntament va ser l’escenari de la ballada dels gegants locals i de l’Esbart de Castellterçol que van oferir una actuació seguida del dinar de germanor, que va aplegar prop de dues-centes cinquanta persones, l’intercanvi d’obsequis i l’entrega del fanalet, en aquesta ocasió a l’associació de Rubí que serà l’encarregada d’organitzar la propera Trobada.

A més, es va repartir a les associacions els retallables per a infants que, conjuntament amb el Club Super 3, cada any la Federació edita, aquest any obra de la mallorquina Margalida Bover i Soler.

Federeu-vos!
Utilitzem cookies per assegurar-nos brindar la millor experiència en el nostre lloc web. Si continues navegant, assumirem que estàs d`acord.    Més informació
Privacidad