Assemblea del Consell de l’Ens de l’Associacionisme Cultural Català

Totes les federacions que formen part de l’Ens de l’Associacionisme Cultural Català es van reunir el proppassat 6 de març en Assemblea General Ordinària a la seu l’entitat. La trobada era especialment important perquè s’hi escollia nova presidència i noves vocalies a la Junta Directiva, una de les quals va recaure en la nostra Federació.

A l’Assemblea també es van presentar la memòria 2018 de l’entitat, l’estat de comptes de l’exercici 2018 i les activitats més destacades realitzades durant l’any en els àmbits de la comunicació, formació, reflexió i de projectes estratègics. Igualment s’hi van donar a conèixer els principals projectes per aquest any 2019. Entre aquests, en la línia d’internacionalització de la cultura popular, la Trobada Internacional d’ONGs Ibèriques Acreditades per a la Convenció per a la Salvaguarda del Patrimoni Cultural Immaterial, o el 14è Comitè Intergovernamental per a la Salvaguarda del PCI, que enguany se celebrarà a Colòmbia. En el àmbit de la comunicació i reflexió, es va presentar la continuació d’iniciatives com La Conferència de l’Ens o la creació del cicle de xerrades Cultura popular: Tradició i modernitat’ a l’Ateneu barcelonès, a més de la renovació de la pàgina web corporativa. Un altre dels punts destacats per al 2019 serà la consolidació de guardons com els 3rs Premis de l’Associacionisme Cultural.

Més enllà de les propostes particulars, l’Assemblea General va servir per a debatre les prioritats estratègiques de la confederació cultural i escollir la nova Junta Directiva que haurà de liderar-la en el mandat 2019-2023. Actualment, l’Ens de l’Associacionisme Cultural Català està conformat per 31 federacions de cultura popular catalanes que representen més de 4.000 entitats de base.

(Font: Tornaveu)

Federeu-vos!
Utilitzem cookies per assegurar-nos brindar la millor experiència en el nostre lloc web. Si continues navegant, assumirem que estàs d`acord.    Més informació
Privacidad