Assemblea General Ordinària

El proppassat 1 d’abril va tenir lloc l’Assemblea General Ordinària de la Federació Catalana de Pessebristes a Montblanc.

El matí es va dedicar a visitar el Museu del Pessebre de Montblanc, especialment la planta que acollirà l’exposició de Calvaris que han de realitzar diversos pessebristes. Tot seguit es van repartir les caixes als interessats i es va fer una calçotada a Prenafeta.

L’Assemblea, pròpiament dita, va tenir lloc a la tarda a la Sala d’actes del Museu Comarcal de Montblanc. L’ordre del dia, en aquesta ocasió, incloia -com és habitual en aquesta primera Assemblea de l’any- la valoració de la Trobada anterior, a Castellterçol, i la Biennal, a Girona. Es va fer constar l’agraïment a les dues entitats i es va presentar la propera, enguany, a Rubí. Igualment es van presentar els projectes d’aquesta temporada: el Working progress al Centre d’Artesania, la Diada de l’Associacionisme a Rubí, i la ubicació de sengles pessebres a Núria i a Montserrat.

Un altre punt important és l’estudi i aprovació de l’estat comptes del període anterior. También a destacar el punto en que se trató la renovación del 50% de la junta directiva: Presidente, Secretario y dos vocales. Se acordó por mayoría absoluta renovar la reelección.

Federeu-vos!
Utilitzem cookies per assegurar-nos brindar la millor experiència en el nostre lloc web. Si continues navegant, assumirem que estàs d`acord.    Més informació
Privacidad