Assemblea General Ordinària de la Federació

El proppassat 2 d’abril a dos quarts de 5 de la tarda va tenir lloc l’Assemblea General ordinària a la seu de la Federació, al carrer Lledó de Barcelona amb l’assistència d’un gran nombre d’entitats federades que ara arriben ja a 65.

Un dels punts centrals de l’ordre del dia era l’informe de gestió de la Junta Directiva que es va aprovar per unanimitat. Altres temes importants, com l’organització de la Trobada d’enguany a Castellterçol, la Biennal del pessebre català a Girona o el Dia de l’associacionisme que tindrà lloc a Sabadell, van ser explicats als assistents per membres destacats de les entitats organitzadores.

Cada membre de Junta va explicar també les tasques realitzades en cada àmbit d’actuació i es van aprovar els comptes de l’exercici anterior.

L’Assemblea també va poder votar l’entrada dels pessebristes de Sant Antoni de Vilamajor que van ser rebuts amb un càlid aplaudiment.

Es van valorar també les activitats dutes a terme enguany, com el Working Progress que es va fer a Barcelona i que es repetirà en properes edicions, millorant-ne la difusió.

Igualment, es va parlar també de nou projectes per enguany com el projecte Folch i Torres i els pessebres que la Federació bastirà a Montserrat i a Núria.

Federeu-vos!
Utilitzem cookies per assegurar-nos brindar la millor experiència en el nostre lloc web. Si continues navegant, assumirem que estàs d`acord.    Més informació
Privacidad