Catalunya, convidada al saló de figuraires de pessebre d’Arles

El Salon International des Santonniers d’Arles (Capital de la Camarga) es va crear l’any 1958 pel conservador de museus de la ciutat Jean Maurice Rouquette i el president dels santonniers provençals Marcel Carbonel. L’objectiu era mostrar el treball i l’art dels santons provençals i facilitar un punt de trobada entre els artistes. Des de la 3a edició, esdevé internacional.

Catalunya és el país convidat en la seva 58a edició, que omplirà l’esglèsia de Saint Trophime, l’antiga catedral d’Arles, del 14 de novembre de 2015 al 10 de gener de 2016.

Així doncs, els visitants podran veure una mostra representativa de la situació actual de l’ofici de figuraire al nostre país, amb una selecció dels millors artistes i artesans vius. Una part important són firaires que es poden trobar cada any a la Fira de Santa Llúcia. Hi ha figuraires que no participen en aquesta Fira, però que també tenen un espai a Arles.

L’exposició, a més de l’organització del col·lectiu El Bou i la Mula i el Salon International des Santonniers d’Arles, compta amb la col·laboració del departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, la Federació Catalana de Pessebristes i d’altres entitats pessebristes.

Federeu-vos!
Utilitzem cookies per assegurar-nos brindar la millor experiència en el nostre lloc web. Si continues navegant, assumirem que estàs d`acord.    Més informació
Privacidad