Clausura de l’exposició Pessebres. Cultura-Art-Tradició

Diumenge passat es va cloure l’exposició Pessebres. Cultura-Art-Tradició a l’espai de la Seca, a Barcelona. En el transcurs de l’acte es va lliurar un record de la seva participació a l’exposició a tots els autors dels diorames exposats, així com un exemplar del Catàleg que la Federació ha editat amb les obres exposades.

Han estat 2 mesos, amb un horari ininterromput de 10 del matí a 8 del vespre, durant els quals molta gent ha pogut gaudir d’aquesta exposició, que ha estat molt ben valorada pel públic visitant. L’experiència ha estat valorada com a molt positiva per la Federació Catalana. Es preveu que durant la celebració del Simposi Internacional, que tindrà lloc a Sitges com a acte central dels 150 anys de pessebrisme associatiu, torni a obrir les seves portes durant uns dies per tal que el públic assistent pugui també visitar-la abans del seu desmuntatge definitiu a finals d’abril.

Federeu-vos!
Utilitzem cookies per assegurar-nos brindar la millor experiència en el nostre lloc web. Si continues navegant, assumirem que estàs d`acord.    Més informació
Privacidad