Exposició de figures de pessebre de Domènec Talarn

Avui s’inaugura al Museu Arxiu de Sant Andreu de Llavaneres la 4a Mostra de Figures de Pessebre, amb la del mestre Domènec Talarn i Ribot (Barcelona 1812-1902), escultor, paisatgista i pessebrista català de reconegut prestigi.

Tot i dedicar-se durant tota la seva vida a l’escultura, a nivell popular, Talarn va ser molt conegut com a pessebrista, tant per la seva faceta de figuraire com pel muntatge de pessebres de grans dimensions. Uns pessebres en què els personatges ja no vestien com els camperols catalans de l’època, sinó que, passats pel filtre de la concepció historicista, lluïen una vestimenta hebraica, pròpia de la Palestina de l’època.

L’exposició, que ha estat possible gràcies a la col·laboració del Museu Arxiu de Sant Andreu de Llavaneres amb la Federació Catalana de Pessebristes, l’Associació de Pessebristes de Barcelona i el Museu Etnològic de Barcelona, romandrà oberta fins al proper 19 de gener.

Horaris de visita: de dimecres a divendres de 17 a 20 h

Dissabtes d’11 a 14 h i de 17 a 20 h

Diumenges i festius d’11 a 14 h

Els dies 25 i 26 de desembre i l’1 i 6 de gener el museu romandrà tancat.

Catàleg exposició de figures de Domènec Talarn
Federeu-vos!
Utilitzem cookies per assegurar-nos brindar la millor experiència en el nostre lloc web. Si continues navegant, assumirem que estàs d`acord.    Més informació
Privacidad