Inauguració de l’exposició de pessebres a Vilafranca del Penedès

Aquest passat diumenge, 1 de desembre, l’Associació de Pessebristes de Vilafranca obria les portes de l’Exposició de Pessebres d’aquest Nadal, que un any més es realitza a la Capella dels Dolors, a la plaça de Jaume I. L’Exposició es podrà visitar fins al proper 13 de gener. L’horari de visita és els dies feiners de 2/4 de 6 a 8 de la tarda (fins a Reis), i els dissabtes, diumenges i festius de 12 a 2 del migdia i de 6 a 9 de la tarda.

Dissabte al vespre es va fer un petit acte d’inauguració, que va comptar amb l’assistència de Raimon Gusi, regidor de Cultura de l’Ajuntament de Vilafranca, i de Mn. Jaume Berdoy, en representació de les Parròquies de Vilafranca. Ajuntament i Parròquies són les dues institucions que fan possible que l’Associació pugui continuar present en els actes del Nadal vilafranquí i penedesenc.

Com és habitual, l’exposició compta amb 16 diorames, complementats pel pessebre popular i el pessebre de muntanya del Centre Excursionista del Penedès.

Un any més, els assistents poden col·laborar participant en el sorteig de figures, aquest Nadal obra de Montserrat Ribes, i els infants en el Joc del Pessebre, un petit repte per trobar diversos elements situats en els diorames exposats.

Com a novetat, enguany s’ha organitzat una conferència el divendres 20 de desembre, a les 7 de la tarda a la Sala Mossèn Vinyeta. Amb el títol Art i Pessebre, anirà càrrec de Jaume Aymar Ragolta, professor d’Història de l’Art i Iconografia de la Universitat Ramon Llull.

Per al dilluns 23 de desembre està prevista una edició més del Taller de Pessebres, adreçat a nens i nenes que cursen primària, que estarà conduït per Eva Sans i Anna Mongay.

Federeu-vos!
Utilitzem cookies per assegurar-nos brindar la millor experiència en el nostre lloc web. Si continues navegant, assumirem que estàs d`acord.    Més informació
Privacidad