Inauguració del concurs Altres Pessebres

Ahir, 18 de desembre, a les dotze del migdia va tenir lloc la presentació i el llançament del concurs Altres Pessebres a la seu del Col·legi d’Arquitectes de Catalunya, seu de Barcelona.

Altres Pessebres és un concurs alternatiu de pessebres dirigit a arquitectes, artistes, dissenyadors i creadors en general per reinterpretar i expandir la idea del pessebre. L’exposició de les obres seleccionades tindrà lloc el Nadal del 2014.

Altres Pessebres és un projecte de l’estudi interdisciplinari 3102AD amb la col·laboració de la Federació Catalana de Pessebristes. El projecte compta amb el suport del Departament de Cultura, l’Obra Social “La Caixa”, l’Ajuntament de Barcelona i el Col·legi d’Arquitectes de Catalunya.

A l’acte de presentació hi van participar el director general de Cultura Popular, Associacionisme i Acció Culturals, Lluís Puig; els representants de 3102AD, Adelais Parera i Guy Matthews; el president de la Federació Catalana de Pessebristes, Albert Català; i el President de la Demarcació de Barcelona del Col·legi d’Arquitectes de Catalunya, Manel Casadevall. A l’acte també hi ha assistit el Cap de Cultura Popular de l’Ajuntament de Barcelona, Francesc Fabregat.

Federeu-vos!
Utilitzem cookies per assegurar-nos brindar la millor experiència en el nostre lloc web. Si continues navegant, assumirem que estàs d`acord.    Més informació
Privacidad