LII Congreso de la FEB

El passat cap de setmana, durant el transcurs del LII CONGRESO de la FEB que es va celebrar a Bilbao, es va lliurar la medalla d’or de la Federación Española de Belenismo al Sr. Jacint Cadevall de l’Agrupació de Pessebristes de Terrassa.

A l’acte d’entrega hi van assistir el president de la Federació Catalana, Albert Català, el president de la Federación Española, Iñigo Bastida, el president de l’Agrupació de Terrassa, Ferran Fonte, l’ex-president de la Federació Catalana, Josep Porta, i el president de l’associació amfitriona, Carlos Torner.

Els mèrits per a obtenir aquest guardó, els 50 anys dedicats al Pessebrisme, destacant com a president de la Federació Catalana i com a president de l’associació de Terrassa.

Dins dels actes del LII Congreso de la FEB també va tenir lloc l’agermanament oficial de l’Asociación Belenista Santos Justo y Pastor de Bilbao i l’Associació de Pessebristes de Mataró.

El president de l’associació de Mataró, Josep Codina, i el de l’associació de Bilbao, Carlos Torner, van segellar l’acord.

Federeu-vos!
Utilitzem cookies per assegurar-nos brindar la millor experiència en el nostre lloc web. Si continues navegant, assumirem que estàs d`acord.    Més informació
Privacidad