Pessebres al Santuari de Sant Ramon

El Santuari de Sant Ramon, a la Segarra, acull des d’aquest passat 29 d’agost una exposició permanent de 33 diorames construïts per Antoni Martí, pessebrista de Sant Feliu de Llobregat. La família Martí ha cedit a l’ordre de la Mercè tota la seva obra artística, conformada per 33 diorames, que han quedat definitivament instal·lats en una planta superior del claustre del santuari.

A l’acte inaugural de l’exposició, hi van participar el president de la Federació Catalana de Pessebristes, Ramon Albornà; el president de l’Associació Pessebrista de Sant Feliu, Joan Baeza, on Antoni Martí ha realitzat la seva obra; el president de l’Agrupació Ilerdenca de Pessebristes Jordi Curcó, entitat que ha col·laborat en fer possible que el santuari aculli l’exposició permanent; i l’alcalde de Sant Ramon, Aleix Bochaca.

Per part de la Comunitat Mercedària es va agrair la donació, que han acollit amb molta il·lusió, definint-la com a un gran regal per al Santuari.

L’exposició permanent del Santuari de Sant Ramon és, sens dubte, una nova aportació per difondre el pessebrisme i la preservació del nostre patrimoni cultural.

 

Federeu-vos!
Utilitzem cookies per assegurar-nos brindar la millor experiència en el nostre lloc web. Si continues navegant, assumirem que estàs d`acord.    Més informació
Privacidad