Premi UNNIM 2011 per al Grup Pessebrista de Castellar del Vallès

El Grup Pessebrista de Castellar del Vallès ha guanyat, per segon any consecutiu, un dels premis culturals que concedeix l’Obra Social d’Unnim.

En la convocatòria dels premis Unnim 2011 s’han presentat 1074 projectes, dels quals 258 eren projectes culturals i la resta eren projectes socials i mediambientals. D’entre els projectes culturals només 34 han rebut un dels premis, entre els quals hi ha el projecte Oficis, tradicions i pessebres presentat pel Grup Pessebrista de Castellar del Vallès.

Aquest projecte el portaran a terme aquest Nadal els pessebristes castellarencs en col·laboració amb l’associació Figuraires i Artesans de Sabadell. Una proposta centrada en els oficis i les tradicions rurals de Catalunya que combinarà la 61a Exposició de pessebres del Grup amb l’exposició temàtica La vida rural a Catalunya, i amb una interessant proposta pedagògica i d’oci familiar.

El Grup Pessebrista de Castellar del Vallès ja va ser guardonat l’any passat amb un premi Unnim per la seva innovadora proposta d’exposició Nous llenguatges per al pessebre.

Més informació: www.pessebrescastellar.com   pessebrescastellar@gmail.com

Federeu-vos!
Utilitzem cookies per assegurar-nos brindar la millor experiència en el nostre lloc web. Si continues navegant, assumirem que estàs d`acord.    Més informació
Privacidad