Tarragona acull l’Assemblea General Ordinària de la FCP

L’Associació Pesebrista de Tarragona va acollir el proppassat dissabte 17 de setembre l’Assemblea General Ordinària de la Federació Catalana de Pessebristes que té lloc habitualment en aquestes dates.

En aquesta ocasió l’entitat va convidar als assistents a l’assemblea a visitar les seves noves instal·lacions a l’Espai d’entitats ubicat al moll de pescadors. Prèviament va tenir lloc un dinar de germanor al qual van asistir una bona colla de pessebristes d’arreu del país.

Havent dinat va tenir lloc l’assemblea a la sala d’actes de l’edifici. Entre els temes de l’ordre del dia hi havia els propers esdeveniments pessebrístics com la 46a Trobada a Castellterçol, la XVI Biennal, a Girona, el Projecte 100 anys d’Els Pastorets de Folch i Torres i la Diada de l’Associacionisme del 2017, a Rubí. A banda del preceptiu informe de la presidencia i de les comissions de treball, també es va acordar facultar al President de la Federació per a fer la proposta de gestió de l’expedient de declaració del Pessebre com a Patrimoni Immaterial de la UNESCO a la propera assemblea de la UN-FOE-PRAE que tindrà lloc a finals d’octubre a Bergamo.

Federeu-vos!
Utilitzem cookies per assegurar-nos brindar la millor experiència en el nostre lloc web. Si continues navegant, assumirem que estàs d`acord.    Més informació
Privacidad