Working Progress de Pessebres

El proppassat 19 de novembre va tenir lloc la presentació del projecte Working Progress al Centre d’Artesania, al carrer Banys Nous 11 de Barcelona.

Amb el parlament del Sr. Francesc Fabregat, Cap de cultura popular de l’Institut de Cultura de Barcelona, i del Sr. Albert Català, President de la Federació Catalana de Pessebristes, es va donar el tret de sortida dels 6 pessebres que s’aniran construint per fases a la vista del públic i que es podran veure acabats a partir del 16 de desembre.

Les entitats pessebristes que hi prenen part són l’Associació de Pessebristes de Banyoles, l’Associació de Pessebristes de Barcelona, el Grup Pessebrista de Castellar del Vallès, l’Agrupació Pessebrista Parets del Vallès, l’Associació Pessebrista de Tarragona i l’Agrupació de Pessebristes de Terrassa.

En l’acte també es va presentar el Núm. 6 de la revista Naixement i la nova App del pessebre català que ja està operativa tant per sistema android com iphone.

Dissabte passat, 21 de novembre, el programa Mans de Catalunya Ràdio va parlar del projecte Working Progress.

Federeu-vos!
Utilitzem cookies per assegurar-nos brindar la millor experiència en el nostre lloc web. Si continues navegant, assumirem que estàs d`acord.    Més informació
Privacidad