13a Biennal del Pessebre Català. El teu pessebre a la xarxa Premi Ateneu 2010

El Saló de Cent de l’Ajuntament de Barcelona va ser l’escenari el passat dilluns, dia 20, del lliurament dels XXI Premis Ateneus, promoguts per la Federació d’Ateneus de Catalunya. Es tracta d’una de les convocatòries destinades a l’associacionisme amb més prestigi a Catalunya.

L’exposició virtual de pessebres El teu pessebre a la Xarxa promoguda pel Grup Pessebrista de Castellar del Vallès ha merescut el primer premi dintre de la categoria de mitjans de comunicació d’associacions culturals.

La proposta consisteix en una exposició virtual oberta a la participació de tothom qui vulgui enviar una fotografia del seu pessebre. El teu pessebre a la Xarxa és un homenatge al pessebrisme més popular, el que es fa a les cases, a les escoles, als centres residencials… Aquesta activitat, que es va iniciar com a prova pilot el Nadal passat amb un gran èxit de participació, forma part de la 13a Biennal del Pessebre Català que s’està portant a terme a Castellar del Vallès.  El Jurat dels Premis ha manifestat la dificultat de triar els guanyadors d’entre les propostes rebudes i ha destacat de la proposta dels pessebristes castellarencs la bona utilització de les tecnologies de la informació per aglutinar en aquesta pàgina un gran col·lectiu d’afeccionats al pessebrisme, d’una forma oberta i popular.

Federeu-vos!
Utilitzem cookies per assegurar-nos brindar la millor experiència en el nostre lloc web. Si continues navegant, assumirem que estàs d`acord.    Més informació
Privacidad