21è Congrés Internacional UnFoePrae 2020

Del 15 al 19 de gener, la ciutat alemanya d’Aachen ha acollit el 21è Congrés Internacional de la UnFoePrae., en el qual hi han participat diversos pessebristes catalans. Recordem que la Federació Catalana de Pessebristes n’és entitat fundadora i, per tan, membre de ple dret.

A més de les tradicionals activitats pessebrístiques i visites culturals, en cal destacar tres moments que, al nostre entendre, són importants més enllà del fet de la celebració d’un congrés que reuneix a pessebristes d’arreu del món.

En primer lloc ens cal destacar l’assemblea anual de la UnFoePrae, amb la reunió de presidents, on entre altre stemes es va tractat de les gestions per al reconeixement del pessebrismes com a patrimoni immaterial per part de la Unesco.

Per altra banda, fer-nos ressò que el company Agustí Térmens va rebre la medalla de la UnFoePrae, en reconeixement la seva tasca com a pessebrista, reconegut internacionalment.

Finalment, també va ser ocasió per fer la presentació del 22è Congrés Internacional Franciscus 2023, que es farà a Andalusia organitzat per la Federación Española de Belenistas, la Asociación Belenista de Gipuzkoa, l’Associació de Pessebristes de Barcelona i la Federació Catalana de Pessebristes.

Federeu-vos!
Utilitzem cookies per assegurar-nos brindar la millor experiència en el nostre lloc web. Si continues navegant, assumirem que estàs d`acord.    Més informació
Privacidad