25è aniversari. Catàleg de l’exposició Figures de Pessebre, Grans Mestres Catalans

Ja podeu descarregar-vos el Catàleg de l’exposició Figures de Pessebre, Grans Mestres Catalans que acollí el Museu Etnològic de Barcelona les passades festes de Nadal.

En ell hi trobareu les fotografies de totes les figures exposades així com una breu nota biogràfica dels figuraires que en són els autors:

Ramon Amadeu i Grau, Damià Campeny i Estrany, Bernat Verderol i Roig, Domènec Talarn i Ribot, Pere Teixidor, Josep Anicet Santigosa i Vestraten, Germans Vallmitjana, Joan Roig i Solé, Lino Fèlix, Salvador Masdéu, Josep Marsé, Lambert Escaler i Milà, Julià Fàbregas i Dachs, Marià Rubió i Enrich, Manel Romagosa i Sensé, Lluís Carratalà i Vila, Manel Muns i Ferreres, Vicenç Muns i Jareño, Andreu Muns i Fernández, Lluís Folgueroles i Mataró, Josep M. Brull i Pagès, Daniel José Ursueguia, Martí Castells i Martí, Antonio Campuzano i Solans, Josep Traité i Compte, Pere Catà i Vidal i Daniel José i Pons.

Esperem que us agradi i en pogueu gaudir força.

Federeu-vos!
Utilitzem cookies per assegurar-nos brindar la millor experiència en el nostre lloc web. Si continues navegant, assumirem que estàs d`acord.    Més informació
Privacidad