25è aniversari. Cloenda

El dimecres a les 7 del vespre es van cloure els actes de celebració del 25è aniversari que vam iniciar el 2 de febrer del 2010, amb un senzill però entranyable acte a la cripta de la Sagrada Família.

Després d’unes paraules del President de la Federació, Josep M. Porta, es va cedir el protagonisme al Molt Honorable Joan Rigol i Roig, ex-president del Parlament de Catalunya, que es va adreçar als assistents amb un to molt adient per a l’ocasió. El contingut del seu discurs es va fonamentar en la importància de les tradicions i la cultura per a definir un país. Segons Rigol, el traspàs d’aquest pòsit cultural de generació en generació teixeix un fil que determina la pertinença a un col·lectiu comú, Catalunya en aquest cas. L’existència i continuïtat d’un ens com la Federació Catalana de Pessebristes que vetlli pel manteniment d’aquesta tradició tan nostra com és el pessebre i que aglutini els esforços de totes les persones que conformen aquest grup humà és, segons ell, quelcom a mantenir i fomentar.

Tot seguit, es va lliurar al Sr. Rigol un exemplar de l’edició revisada d’El Pessebre d’en Joan Amades amb una dedicatòria i se’n va lliurar un altre també a Mossèn Lluís Bonet que va agrair el gest amb la seva simpatia habitual.

Per finalitzar l’acte, es va procedir a reconèixer amb una placa commemorativa els signants de l’acta fundacional de la Federació que, ara fa 25 anys, van contribuir a crear-la. A la sortida ens vàrem reunir tots a la façana del Naixement per fer-nos una foto de grup.

Amb aquest darrer acte es clou l’aniversari que creiem ha estat a l’alçada de les expectatives i ha omplert de contingut la campanya 2010-2011.

I ara, tornem a començar…

Federeu-vos!
Utilitzem cookies per assegurar-nos brindar la millor experiència en el nostre lloc web. Si continues navegant, assumirem que estàs d`acord.    Més informació
Privacidad