25è Aniversari. Diada a Montserrat 17.10.10

Aquest diumenge una nombrosa colla de pessebristes catalans varen trobar-se a Montserrat per fer una ofrena a la Mare de Déu en nom de la Federació Catalana de Pessebristes.

Ben d’hora al matí van arribar les primeres persones amb el cremallera i tot seguit van acostar-se al camí de Sant Miquel on el President, Josep M. Porta, va pronunciar unes paraules abans de col·locar simbòlicament la placa commemorativa del 25è aniversari de la Federació. D’aquí uns dies quedarà instal·lada de forma definitiva a la paret del camí, ben aprop de l’estàtua d’en Pau Casals.

Tot seguit es va celebrar la missa conventual que va acabar, com és habitual, amb l’escolania de Montserrat cantant la Salve i el Virolai. A l’església, que era de gom a gom, hi varen coincidir diverses romeries; la dels Castellers de Vilafranca, la de la Federació Catalana de Pessebristes, etc, … El pare abat va fer servir la idea del pessebre com a eix central de les seves paraules de benvinguda.

A l’hora de dinar tothom es va retrobar al Mirador dels Apòstols on es va celebrar l’àpat. Representants de més de 30 entitats, un total de 200 persones, van compartir un dinar que es va cloure amb el lliurament de la Figura commemorativa de l’aniversari, realitzada per en Daniel José, a les entitats federades assistents.

Després de les fotos de família i un petit resum dels actes que seguiran per part del President es va cloure l’acte.

Federeu-vos!
Utilitzem cookies per assegurar-nos brindar la millor experiència en el nostre lloc web. Si continues navegant, assumirem que estàs d`acord.    Més informació
Privacidad