25è aniversari. Taller pràctic. Tècniques en la construcció del diorama

El proppassat dissabte vàrem assistir al segon Taller pràctic del cicle de cinc que es duran a terme durant els propers mesos.

La sala de Can Cortès, a Palau-Solità i Plegamans, va acollir-nos novament, aquest cop amb el tema de “Tècniques en la construcció del diorama”, a càrrec d’en Jordi Mañosa i de Joan Carles Capdevila.

Tots dos ponents van compartir amb els assistents -una setantena de pessebristes- les tècniques que utilitzen habitualment a l’hora de realitzar el seu pessebre.

En Jordi Mañosa*, de Palau-Solità, va mostrar-nos amb exemples gràfics l’ús del poliuretà i les eines que es poden emprar per a treure’n el màxim profit.

En canvi, en Joan Carles Capdevila**, de Castellar del Vallès -encara que conegut principalment per la seva trajectòria a l’agrupació de Sabadell- va mostrar-nos la tècnica del guix d’escaiola aplicat en vertical sobre un suport de porexpan, tenint tot el pessebre plantejat amb aquest material de bon principi.

Un cop acabades les dues exposicions -en un torn obert de paraula- es van fer diverses aportacions per part d’altres pessebristes que utilitzen variants d’aquestes tècniques que van acabar d’ampliar les informacions donades.

El proper Taller tindrà lloc el dissabte 10 d’abril a càrrec d’en Josep Pagespetit, de Sant Pere de Torelló, i de n’Antoni Sazatornil, de Terrassa, tots dos prou coneguts per tothom.

El tema que es tractarà és el de la pintura, un tema tan difícil i alhora tan personal, que estem convençuts ens farà xalar a tots.

El mateix dia a la tarda, a 2/4 de 5, celebrarem l’assemblea general ordinària també a Can Cortès.

Els qui estigueu interessats a quedar-vos a dinar ens ho podeu fer saber la setmana abans per poder fer la reserva al restaurant que hi ha al davant mateix.

Federeu-vos!
Utilitzem cookies per assegurar-nos brindar la millor experiència en el nostre lloc web. Si continues navegant, assumirem que estàs d`acord.    Més informació
Privacidad