45a Trobada de Pessebristes de Catalunya i Balears

El cap de setmana del 3 i 4 d’octubre Olot va acollir la 45a Trobada de Pessebristes de Catalunya i Balears.

El dissabte es va destinar a la divulgació, al foment, la formació i enaltiment del fet pessebrista. Una jornada més cultural oberta a les entitats i al públic d’arreu, seguidor o no del pessebrisme. Es va convocar una MOSTRA D’ENTITATS destinada a que les entitats federades poguessin divulgar la seva feina en el món del pessebrisme: editatge de publicacions, figures de pessebre, i donar a conèixer les propostes per aquest Nadal. Una visita guiada al Museu de la Garrotxa i turística pel centre de la ciutat. Una FIRA-MERCAT de productes pessebrístics obert a tothom. Un TALLER DE MODELATGE, a on poguérem veure l’artesania de les figures i la imatgeria de fusta, el modelatge en fang i, el pintat i l’acabat de les figures i altres elements del pessebre.

El diumenge, com ja es costum, fou una diada festiva. Es va programar un esmorzar i pujada al Volcà Montsacopa. Visita guiada al Museu dels Sants. Missa cantada a l’església de Sant Esteve. Visita guiada al Museu parroquial, breu historial de l’obra religiosa de Ramon Amadeu i, visita al retaule del Roser. Foto de germanor a les escales de l’església de Sant Esteve.

Tot va acabar amb el DINAR DELS PASTORS al Restaurant La Deu i sobretaula amb intercanvi de regals, entrega dels Farcells dels Pastors, i el traspàs del fanalet a Castellterçol que acollirà la 46a trobada el proper 2016.

Federeu-vos!
Utilitzem cookies per assegurar-nos brindar la millor experiència en el nostre lloc web. Si continues navegant, assumirem que estàs d`acord.    Més informació
Privacidad