Acte central del Dia de l’Associacionisme Cultural

El 4 de juny a la tarda es celebra al Teatre de Sarrià de Barcelona l’acte central del Dia de l’Associacionisme Cultural.

Abans de la inauguració de l’acte, per part del Director General de Cultura Popular, Associacionisme i Acció Culturals, Lluís Puig, la Cobla Bisbal Jove, oferirà com a benvinguda, la sardana Catalunya d’Enric Morera en commemoració del 150è aniversari del seu naixement.

A continuació es presentaran breument les conclusions de les Jornades Sobre Cultura Popular i Associacionisme. L’associacionisme cultural: la construcció d’una societat solidària i lliure, a càrrec de Pep Montes; Organització d’espectacles: llei d’espectacles públics i plans d’autoprotecció, a càrrec de David Ibáñez; i Un nou marc fiscal per a les entitats culturals, a càrrec de Rosa Gironès i Víctor Garcia.

Tot seguit es lliuraran els diplomes de reconeixement a les entitats declarades d’interès cultural i Mercè Gisbert, vicepresidenta de l’Agrupació Musical Senienca, pronunciarà unes paraules en nom de les entitats guardonades.

Tancarà l’acte l’Honorable Conseller de Cultura, Ferran Mascarell. I com a cloenda la Cobla Bisbal Jove interpretarà Baixant de la font del gat i La Santa Espina d’Enric Morera. Acompanyarà la sortida, l’actuació de la Societat Coral La Lira de Sant Cugat de Vallès.

Federeu-vos!
Utilitzem cookies per assegurar-nos brindar la millor experiència en el nostre lloc web. Si continues navegant, assumirem que estàs d`acord.    Més informació
Privacidad