Actes de cloenda del Primer Congrés de l’Associacionisme Cultural Català

Els dies 2 i 4 d’octubre es celebraren, amb l’assistència de representants de la nostra Federació, els actes finals del Primer Congrés de l’Associacionisme Cultural Català.

D’entre les conclusions sorgides del Congrés hi ha la necessitat de posar al dia els organismes que s’ocupen de la cultura popular, perquè han passat dècades des què van ser creats i el món de les associacions ha evolucionat amb la mateixa inèrcia i constants canvis que el conjunt de la societat.

Volem centrar-nos en el futur per il·lusionar els joves en els projectes solidaris de les associacions, facilitar la incorporació social dels nous immigrants com ja va succeir en el passat. Així mateix, arribar als centres d’educació perquè les noves generacions coneguin com han estat d’importants les associacions per construir la comunitat convivencial que és Catalunya. També volem aplicar les noves tècniques de comunicació perquè la feina que es fa en el sí de les associacions arribi a la gent.

Plantegem al Congrés la necessitat que el català sigui l’idioma vehicular, l’espai de convivència en el que s’ha de produir la fita “Catalunya, un sol poble”.

Federeu-vos!
Utilitzem cookies per assegurar-nos brindar la millor experiència en el nostre lloc web. Si continues navegant, assumirem que estàs d`acord.    Més informació
Privacidad