Assemblea General Ordinària a Castellar del Vallès

Castellar del Vallès va acollir aquest dissabte l’Assemblea General Ordinària que la Federació convoca durant el primer semestre de l’any.

Dins de l’ordre del dia es va aprovar el balanç de l’exercici anterior i el pressupost d’enguany. També, es van valorar les activitats realitzades durant la campanya 2018 que van rebre una molt bona crítica per part dels assistents, especialment la Biennal a Vilanova, la Trobada a Manresa i el Dia de l’Associacionisme a Tarragona.

Un altre dels punts rellevants de l’assemblea era la ratificació del cessament d’un dels vocals de Junta i la renovació de la vicepresidència, que va recaure en Francesc Villegas, de Manresa, i dos vocals, Núria Garcia, de Terrassa -que deixa la sotspresidència- i Josep Lluís Garcia, de Badalona. El càrrec de tresorer el continuarà ostentant Jordi Pujol, de Palau-solità i Plegamans, i Carles Tarragó de Tarragona continuarà com a vocal, càrrecs pels que van ser reelegits.

Federeu-vos!
Utilitzem cookies per assegurar-nos brindar la millor experiència en el nostre lloc web. Si continues navegant, assumirem que estàs d`acord.    Més informació
Privacidad