Avui també ens ha deixat l’Antoni Carné i Parramon

L’Antoni Carné i Parramon (1954 – 2015) ha treballat per cohesionar, potenciar i dotar d’eines l’associacionisme cultural català. Sempre serà un referent per la seva força i capacitat d’empenta.

Escollit president fundador de l’ENS de l’Associacionisme Cultural Català el 2005, ha estat al capdavant d’aquesta confederació durant deu anys. Un temps en el qual s’han dut a terme fets tan destacats com la realització, entre el 2007 i 2008, del Primer Congrés de l’Associacionisme Cultural Català, per tal d’analitzar i buscar nous punts de treball del moviment associatiu, o el reconeixement de l’ENS com a ONG acreditada per la Convenció per a la Salvaguarda del Patrimoni Cultural Immaterial de la UNESCO. Aquests són dos exemples d’una tasca de fons que ha fet possible la distinció d’aquesta entitat de tercer nivell com a interlocutor entre les diverses administracions, la creació de ponts de diàleg amb els mitjans de comunicació i amb la societat, així com la generació de processos de reflexió i debat al voltant del fet associatiu i les seves contribucions de futur.

En aquests moments difícils podem afirmar que sempre tindrem present l’Antoni, i el seu compromís exemplar vers l’associacionisme.

Antoni Carne
Federeu-vos!
Utilitzem cookies per assegurar-nos brindar la millor experiència en el nostre lloc web. Si continues navegant, assumirem que estàs d`acord.    Més informació
Privacidad