El Museu del Suro de Palafrugell i la Federació signen un conveni de col·laboració

La Fundació pública Museu del Suro de Palafrugell i la Federació Catalana de Pessebristes han signat un conveni de col·laboració per cinc anys, prorrogables, per afavorir un millor coneixement i difusió del pessebrisme i del món del suro. Amb aquest acord es dóna continuïtat a la col·laboració ja existent entre les dues entitats donada la interrelació històrica i actual del suro i els pessebres.

El Museu del Suro es compromet a tractar el tema dels pessebres a l’exposició permanent del seu nou museu, a facilitar-ne l’accés a la Federació per a la realització de possibles activitats i a desenvolupar conjuntament una línia de recerca sobre aspectes de pessebrisme i el suro. Per la seva part, la Federació Catalana de Pessebristes es compromet a organitzar conjuntament una activitat pública anual relacionada amb el pessebrisme, participar en la Festa de la Pela del Suro de Llofriu i a assessorar al Museu en qualsevol qüestió que afecti al món dels pessebres.

Les dues entitats acorden també la possible cessió mútua de peces dels seus fons, segons determinin les parts.

El conveni ha estat signat per l’alcalde de Palafrugell i president de la Fundació Museu del Suro, Juli Fernàndez i pel president de la Federació Catalana de Pessebristes, Josep Porta.

Federeu-vos!
Utilitzem cookies per assegurar-nos brindar la millor experiència en el nostre lloc web. Si continues navegant, assumirem que estàs d`acord.    Més informació
Privacidad