#FemCulturaPopular

El Departament de Cultura engega avui la primera campanya de promoció de la cultura popular i l’associacionisme cultural. Els objectius estan centrats, principalment, en el reconeixement a la tasca duta a terme per les persones i les entitats del sector i en una crida a la ciutadania a participar-hi i implicar-s’hi. El missatge principal de la campanya és: “Bravo! per vosaltres, que feu cultura popular, que coneixeu gent, que compartiu, que gaudiu, que creixeu, que us il·lusioneu. Perquè a la cultura popular tothom suma.”

La consellera de Cultura, Natàlia Garriga, ha volgut sumar-s’hi a aquesta campanya donant les gràcies a les persones que hi participen, cares conegudes i referents del món cultural que aplaudeixen a les persones que, de forma anònima, cada setmana assagen, es reuneixen i fan créixer la cultura de base, “que tant en transforma i tant ens enriqueix”. “En un món on és tan fàcil entretenir-nos individualment, les entitats i associacions de cultura popular ens tornen a les places, als carrers i als ateneus, i ens recorden com de feliços som quan fem cultura plegats”, ha manifestat Garriga. “El sector de la cultura popular va patir especialment la pandèmia, per això com a Govern volem, per una banda, fer un reconeixement a totes les persones que ho esteu implicades, i per altra banda, animar a tota la ciutadania a apuntar-vos-hi”.

Més informació aquí

Federeu-vos!
Utilitzem cookies per assegurar-nos brindar la millor experiència en el nostre lloc web. Si continues navegant, assumirem que estàs d`acord.    Més informació
Privacidad