Hem fet la 50a Trobada de Pessebristes

Aquest diumenge 2 d’octubre hem celebrat la 50a Trobada de Pessebristes de Catalunya i Balears a la Ciutat de Terrassa, i organitzada pels companys i companyes de l’Agrupació de Pessebristes de Terrassa.

Ho hem fet amb un extens programa que ha comptat amb la rebuda i esmorzar als més de 200 participants, la visita a l’Exposició de Pessebres i diverses visites culturals a la ciutat, i la celebració a la Catedral de Sant Esperit. A continuació, ja al migdia, s’ha fet l’acte institucional de la 50a Trobada en el qual hi han intervingut Jordi Simó, sotspresident de l’Agrupació de Pessebristes de Terrassa; Ramon Albornà, president de la Federació Catalana de Pessebristes; Antoni Herrera, sotsdirector de Cultura Popular i Associacionisme Cultural de la Generalitat; i la intervenció final de Jordi Ballart, alcalde de Terrassa. L’acte ha estat conduït pel periodista terrassenc Quico Simó. En aquest acte oficial s’han pogut veure dos vídeos que han estat força aplaudits, el primer de l’Agrupació terrassenca, on diversos pessebristes locals han donat la benvinguda a la ciutat i s’hi ha explicat la història de l’entitat; i un segon vídeo de la Federació, on amb imatges de Josep Martí Canudas s’ha pogut fer un emotiu repàs a imatges de les trobades des de l’any 1989.

La Trobada ha finalitzat amb un dinar de germanor, on no hi ha faltat un pastís que han tallat quatre presidents de la Federació, el lliurament del record a totes les entitats participants, i per finalitzar el lliurament del fanalet al Grup Pessebrista de Maó, que acollirà la 51a Trobada l’any vinent.

Un dia intens, de retrobament després de dos anys d’ajornament per la pandèmia, i sobretot de celebració.

Federeu-vos!
Utilitzem cookies per assegurar-nos brindar la millor experiència en el nostre lloc web. Si continues navegant, assumirem que estàs d`acord.    Més informació
Privacidad