Joan Mestres i Baixas una vita per il presepio

El passat dia 8 de desembre es va inaugurar a Ponte San Pietro, ciutat italiana molt pròxima a Bergamo, una magnífica exposició d’homenatge a Joan Mestres.

La inauguració va ser presidida pel president de la Associazione Italiana Amici del Presepio, Sr. Alberto Finizio, el president de la Secció de Ponte San Pietro, Sr. Cludió Mattei, la filla d’en Joan Mestres, Sra. Narcisa Mestres, i el president de la Federació Catalana de Pessebristes, Sr. Josep Porta.

L’acte va començar amb un concert a càrrec de la Corale Ss. Pietro e Paolo de Gessate i va acabar després dels parlaments amb una connexió en directe, via internet, amb l’homenejat que molt emocionat només va poder donar les gràcies.

L’exposició, molt ben presentada, consta de 45 diorames de totes les èpoques, mides i temes.

S’ha editat un llibre catàleg en tres idiomes, italià, castellà i català, amb les fotografies a tot color de tots els diorames i alguns detalls dels mateixos. Si algú hi està interessat el podeu demanar a la Federació. El preu fins el 10 de gener serà de 15 euros, després s’hi hauran d’afegir les despeses de correu.

Federeu-vos!
Utilitzem cookies per assegurar-nos brindar la millor experiència en el nostre lloc web. Si continues navegant, assumirem que estàs d`acord.    Més informació
Privacidad