Lliurament de diplomes de Mestre Artesà

Dilluns al vespre el saló Sant Jordi de la Generalitat de Catalunya va acollir el lliurament de diplomes de Mestre Artesà, un diploma que s’atorga a professionals de l’artesania amb una àmplia trajectòria.

Aquesta distinció, que atorga el Consorci de Comerç, Artesania i Moda de Catalunya reconeix, per una banda, el mestratge que l’artesà exerceix en el seu ofici i per una altra, la difusió que n’ha fet per mitjà de l’ensenyament.

En presència del Molt Honorable Artur Mas, President de la Generalitat i la del Conseller d’Empresa i Ocupació, en Felip Puig, es va distingir a més de 40 persones del món de l’artesania i la tècnica amb aquest guardó.

Proposats per les seves entitats i amb el suport de la Federació, 5 dels guardonats eren pessebristes: n’Agustí Térmens, de Barcelona, n’Esteve Coll, de Tarragona i n’Antoni Sazatornil, de Terrassa. Tanmateix, hi havia dos guardonats més, proposats pels seus respectius ajuntaments, que també pertanyien al món pessebrista, n’Antoni Barcelona, miniaturista de Sant Hilari Sacalm, i en Joan Montero, escultor d’Olot.

L’acte va rebre el caliu de les famílies i amics dels guardonats i es va acabar amb un curt parlament del President. Des d’aquí, compartim l’orgull dels nostres companys i els felicitem per aquest reconeixement.

Federeu-vos!
Utilitzem cookies per assegurar-nos brindar la millor experiència en el nostre lloc web. Si continues navegant, assumirem que estàs d`acord.    Més informació
Privacidad