Manresa acull la 48a Trobada de pessebristes de Catalunya i Balears

Manresa -enguany capital de la cultura catalana- va acollir el proppassat 30 de setembre la 48a Trobada de pessebristes de Catalunya i Balears.  Després de la preceptiva rebuda i lliurament de credencials als nombrosos assistents vinguts d’arreu del país, va tenir lloc un esmorzar al Palau Firal de Manresa des d’on tot seguit van sortir les diferents visites guiades. Els itineraris oferts per l’entitat manresana varen ser tres: la Cova de Sant Ignasi, una Ruta Modernista per Manresa o la Basílica de Santa Maria de la Seu, on més tard s’hi va celebrar la Missa i una cantada de la Capella de Música de la Seu.

Al migdia també es van poder visitar les diverses exposicions de pessebres al claustre de la Seu i als baixos de l’Ajuntament, on va tenir lloc la recepció oficial de Presidents al Saló de Sessions de l’Ajuntament de Manresa, on es proclamaren les Bases de Manresa. En sortir, als assistents se’ls va oferir a la Plaça una Mostra de Cultura Tradicional Manresana.

El dinar de germanor es va servir al  Palau Firal. En el transcurs de l’àpat es va presentar l’activitat artística realitzada pels alumnes d’AMPANS, hi van haver els parlaments institucionals corresponents i l’intercanvi d’obsequis entre les entitats, i es va cloure amb el lliurament del fanalet a l’Associació de Pessebristes i Modelistes de Vilassar de Mar, organitzadors de la Trobada 2019.

Federeu-vos!
Utilitzem cookies per assegurar-nos brindar la millor experiència en el nostre lloc web. Si continues navegant, assumirem que estàs d`acord.    Més informació
Privacidad