Natale in Casa Cupiello s’adhereix als actes dels 150 anys de Pessebrisme Associatiu

Aquesta coneguda producció teatral s’ha volgut adherir als actes dels 150 anys de Pessebrisme Associatiu. A partir del 19 de desembre i fins al 27 de gener es representarà a la Sala Gòtica de la Biblioteca de Catalunya.

La trama de l’obra es desenvolupa en un pis, la casa d’una família italiana, seguint alguns tòpics tractats amb molta intel·ligència i saviesa teatral. L’autor, De Filippo, ens mostra una situació que amaga una reflexió profunda sobre la importància de la família i de l’amor familiar malgrat la complexitat de les situacions, sempre molt tendres i serioses. Tots els personatges són importants, complexos i molt divertits. Tot aquest microcosmos arriba al seu punt àlgid la nit de Nadal.

Natale in Casa Cupiello és una farsa en tres actes, molt propera a un sainet, un fulletó costumista. Des del teatre naturalista ens arriben les olors d’una família que es prepara per a celebrar el Nadal amb tots els trets tradicionals de la cultura napolitana.

Informació pràctica:

Del 19 de desembre al 27 de gener a la Biblioteca de Catalunya (Hospital 56)

De dimarts a dissabte a les 20.30 h, diumenge a les 18.30 h

Durada de l’espectacle: 1 hora i 50 minuts.

Venda d’entrades: Tel-Entrada de Catalunya Caixa (902 10 12 12 / www.telentrada.com)

Federeu-vos!
Utilitzem cookies per assegurar-nos brindar la millor experiència en el nostre lloc web. Si continues navegant, assumirem que estàs d`acord.    Més informació
Privacidad