Premis de l’Obra Social d’Unnim

L’Obra Social d’Unnim, ha concedit al Col·lectiu El Bou i la Mula un dels seus Premis Socials i Culturals 2010 pel projecte d’edició del llibre Lluís Carratalà, escultor de figures del noucentisme, que recull el contingut de l’estudi etnològic portat a terme l’any passat gràcies a una beca de l’IPEC.

També ha concedit un dels seus premis al Grup Pessebrista Capella de Montserrat de Castellar del Vallès pel projecte d’exposició Nous Llenguatges per al Pessebre que formarà part de la 13a Biennal del Pessebre Català. Es tracta d’una exposició dedicada a mostrar la vigència d’un art que s’adapta als nous llenguatges en la que hi participaran una trentena d’artistes que aporten una mirada oberta a la riquesa i complexitat del pessebrisme.

El lliurament dels premis tindrà lloc el proper dijous dia 4 de novembre a les 7 del vespre a l’Espai Cultura Unnim, carrer d’en Font 25, de Sabadell.

Federeu-vos!
Utilitzem cookies per assegurar-nos brindar la millor experiència en el nostre lloc web. Si continues navegant, assumirem que estàs d`acord.    Més informació
Privacidad