Presentació de la XV Biennal del Pessebre Català a Banyoles

Aquest dimecres s’ha fet públic que Banyoles tornarà a ser seu d’una activitat cultural de primer nivell, amb més de 120 pessebres inèdits. Serà del 30 de novembre del 2014 al 2 de febrer del 2015 amb la XV Biennal del Pessebre Català, organitzada per l’Associació de pessebristes de Banyoles i per la Federació Catalana de Pessebristes, i amb la col·laboració de l’Ajuntament de Banyoles, la Generalitat, la Diputació de Girona, el Consell Comarcal del Pla de l’Estany, el Bisbat de Girona, entre d’altres. L’han presentat aquest dimecres al migdia el regidor de Cultura i Festes de Banyoles Jordi Bosch Batlle, el president de la Federació Catalana de Pessebristes, Albert Català, el president de l’Associació de Pessebristes de Banyoles, Tomàs Vinardell, i el pintor i autor del cartell, Gonzalo Tabuenca. Tot plegat per commemorar el 50è aniversari de l’Associació de Pessebristes de Banyoles.

Les propostes més destacades seran la Mostra de la XV Biennal del Pessebre Català amb una exposició dels diorames de diferents associacions de la Federació Catalana de Pessebristes, el 50è Concurs de pessebres de Banyoles i l’exposició de figures de pessebre de reconeguts figuristes. Les tres propostes es podran visitar al Monestir de Sant Esteve del 30 de novembre al 2 de febrer, els dies festius de les 11 a les 2 del migdia i de les 5 a les 9 de la tarda, i els feiners del 15 de desembre al 10 de gener de les 6 a les 8 de la tarda. També, s’han preparat altres propostes com ara la Col·lecció de figures de Jaume Duran, el pessebre monumental de la Llar de Santa Teresa Jornet (l’Asil), l’Exposició de caganers, els pessebres escolars amb material reciclat, una exposició, i la Col·lecció de caganers de la família Figueras, entre d’altres.

Federeu-vos!
Utilitzem cookies per assegurar-nos brindar la millor experiència en el nostre lloc web. Si continues navegant, assumirem que estàs d`acord.    Més informació
Privacidad