Reconeixement a l’Agrupació de Pessebristes de Sabadell

El proper divendres 3 de juny tindrà lloc l’acte commemoratiu del Dia de l’Associacionisme Cultural als Lluïsos de Gràcia.

Durant l’acte, en el que ens acompanyaran el Conseller Santi Vila i el Director General de Cultura Popular, en Lluís Puig, es farà un reconeixement a les entitats culturals que celebren aniversaris destacats durant l’any 2016 a qui se’ls lliurarà un diploma. Una d’aquestes entitats és l’Agrupació de Pessebristes de Sabadell que enguany celebra el seu 75è aniversari.

De fet aquesta entitat serà l’amfitriona l’endemà, dissabte, a Sabadell de les Terceres Jornades Pessebristes, acte que l’entitat organitza amb el suport de la Federació Catalana de Pessebristes per commemorar des del pessebrisme aquesta Diada. La jornada està dedicada a la vegetació i l’ornamentació en el pessebre i també hi tindrà lloc un taller d’impressió 3D. Tot plegat, una bona ocasió de retrobar-nos i intercanviar punts de vista.

Recordeu que l’assistència és lliure però que cal fer la inscripció per participar en el dinar popular que han organitzat per tots nosaltres els companys de Sabadell. Podeu recuperar la butlleta d’inscripció en el banner de més amunt.

Federeu-vos!
Utilitzem cookies per assegurar-nos brindar la millor experiència en el nostre lloc web. Si continues navegant, assumirem que estàs d`acord.    Més informació
Privacidad