Seminari Pessebrisme i Patrimoni

Ahir dissabte, 4 de maig, vam tenir una jornada intensa al Seminari Pessebrisme i Patrimoni, parlant de cultura viva, simbologia, comunitat, herència cultural, reconeixement, reptes…
Ho vam fer amb la complicitat de Manel Delgado, Letizia Arbeteta, Enric Benavent, Gemma Aguilera, Vinyet Panyella, Jordi Montlló, Nil Rider i Pau Llacuna.
Un seminari amb molts enfocs, interpretacions, més temes a debatre, deures… En tot cas la conclusió és clara, el pessebrisme és susceptible de ser reconegut com a pràctica internacional, i per tant intercultural, per la UNESCO; però el repte real és la seva preservació i salvaguarda, i això correspon al propi àmbit del pessebrisme. Perquè la tradició, el patrimoni, en paraules del Doctor Manel Delgado “no es fa, s’organitza”.
Gràcies per l’acollida Universitat Rovira i Virgili Associació Pessebrista de Tarragona Universalis Foederatio Praesepistica i a la Direcció General de Cultura Popular Cultura. Generalitat de Catalunya pel seu suport.
    
Federeu-vos!
Utilitzem cookies per assegurar-nos brindar la millor experiència en el nostre lloc web. Si continues navegant, assumirem que estàs d`acord.    Més informació
Privacidad