Terceres Jornades Pessebristes

Catalunya compta amb més de 4.200 entitats culturals que apleguen més de 350.000 persones i que representen 384 equipaments culturals associatius. La declaració del Dia de l’Associacionisme cultural català s’emmarca també en l’acompliment del Pla de l’Associacionisme Cultural que impulsa el Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya.

Aquest 2016, segon any en que es fan jornades de portes obertes a les entitats, s’ha incrementat la participació respecte l’any passat, ja que s’han programat més de 150 activitats entre visites guiades, espectacles, exposicions, conferències i d’altres, a partir de la iniciativa de 120 entitats de 69 municipis. L’aportació que s’ha fet des de la Federació Catalana de Pessebristes ha estat el taller organitzat per l’Agrupació de Pessebristes de Sabadell, que enguany celebra el seu 75è aniversari, amb les Terceres Jornades Pessebristes celebrades dissabte passat a Sabadell en què, sobretot, s’ha tractat el tema de la vegetació i l’ornamentació en el pessebre. També, en col·laboració amb la Direcció General de Telecomunicacions i Societat de la Informació, que depèn del Departament de la Presidència de la Generalitat, i la Direcció General de Cultural Popular, es va poder gaudir d’una demostració de disseny i impressió de figures en 3D. Una cosa a tenir en compte. La jornada va ser molt entretinguda i ben valorada pel col·lectiu pessebrista, ja que hi ha haver una nombrosa assistència durant el matí i, tot seguit, va tenir lloc un dinar de germanor que va cloure la diada.

Federeu-vos!
Utilitzem cookies per assegurar-nos brindar la millor experiència en el nostre lloc web. Si continues navegant, assumirem que estàs d`acord.    Més informació
Privacidad