Trobades internacionals

Del 7 al 10 de juny de 2012, l’Associazione Italiana Amici del Presepio, celebrarà a Marola, en el territori del comune de Carpineti, a la Reggio Emilia italiana, el seu XLIII Convegno Nazionale.

Es tracta d’una important trobada de tot el col·lectiu de delegacions italianes que, enguany, homenatjarà a un dels seus millors artistes pessebristes, l’Antonio Pigozzi, de Gazzano.

A part de les moltes activitats programades per als quatre dies del certamen hi ha prevista una important mostra de pessebres al Centro Diocesano di Spiritualità e Cultura de la població i la visita a d’altres col·leccions pessebrístiques del Palau Ducal i de l’església de la Resurrezione, a Castelnovo ne Monti.

L’Associació d’Amics del Pessebre d’Àustria organitzarà del 14 al 18 de novembre de 2012, el 19è Congrés Mundial de Pessebristes a Innsbruck. A la trobada, està prevista la participació de pessebristes catalans de diferents entitats, alguns dels quals, membres actius de la Junta actual de la Federació Catalana de Pessebristes.

Amb motiu del congrés, hi ha programades tot un seguit d’exposicions pessebristiques i activitats culturals, tant a Innsbruck mateix, amb exposicions sobre Art pessebrista al Tirol, Les escoles pessebristes, La producció contemporània de pessebres al Tirol, la col·lecció de pessebres del Museu d’Arts Populars del Tirol, l’exposició de pessebres del Gotischer Keller al Palau Imperial, etc.

Hi hauran també excursions facultatives al Museu de Betlems de Fulpmes, i a la regió de l’Unterland, a Thaur i Wörgl, així com a Kirchbichl, per visitar les exposicions de pessebres del seu museu o les del monestir de Stams, a Wildermieming, i les de Wenns. La trobada comptarà també amb diverses conferències de ponents rellevants . Més informació i inscripcions a l’adreça e-mail: congress@krippe.at

Federeu-vos!
Utilitzem cookies per assegurar-nos brindar la millor experiència en el nostre lloc web. Si continues navegant, assumirem que estàs d`acord.    Més informació
Privacidad