Inauguració de l’exposició Pessebres del món (La Seca, 2)

Aquest divendres a les 6 de la tarda va tenir lloc la inauguració de l’exposició Pessebres del món. Cultura-Art-Tradició que la Federació ha organitzat amb motiu del 150 aniversari de pessebrisme associatiu.

L’alcalde de la ciutat, el Sr. Xavier Trias, acompanyat pel regidor de cultura a més d’altres membres de l’Ajuntament, va dedicar unes paraules a glossar l’aniversari que celebrem enguany i a fer-se’l seu de molt bon grat. A continuació, ens va visitar l’Esperit del Nadal, el nou capgròs amb que compta la ciutat, que va fer un ball de Plaça acompanyat dels dotze mesos de l’any per fer els honors al pessebre.

L’edifici històric de la Seca, molt a prop del Museu Picasso i de l’espai Brossa, ha estat l’escollit per presentar un important nombre de diorames que cobreixen diferents procedències geogràfiques tant de Catalunya com de l’estat espanyol. A més, també s’hi poden veure un magnífic pessebre napolità, diversos diorames italians i figures d’arreu del món.

L’entrada està presidida per un gran pessebre de suro i molsa amb el naixement, l’anunciata als pastors i els reis a camell (Muns) que ens donen la benvinguda. L’edifici consta de dos pisos; el superior dedicat íntegrament a l’obra forana i els baixos al pessebre català.

L’exposició restarà oberta fins al 3 de febrer de les 10 del matí a les 8 del vespre.

Federeu-vos!
Utilitzem cookies per assegurar-nos brindar la millor experiència en el nostre lloc web. Si continues navegant, assumirem que estàs d`acord.    Més informació
Privacidad